Захід проходив у формі години дозвілля для дорослих користувачів з метою відзначення Всесвітнього дня морозива. На початку бібліотекар розповіла коротку історію походження та розповсюдження морозива. Потім були наведені цікаві факти про корисні властивості даного десерту. Ведуча продовжила розповідь представляючи слухачам " Топ -10 незвичайного морозива з усього світу". Тут присутні дізналися що існує морозиво зі смаком часнику, риби, м'яса, є безкалорійне та ювелірне . Потім Прохоренко О.В. запропонувала дегустацію власного морозива, повідала рецепт приготування. Далі всі переглянули відеофільм " Морозиво. Зроблено в Україні". Потім була розповідь про особливості та стандарти виробництва морозива в Україні. І на закінчення години дозвілля всім присутнім було запропоновано відвідати кафе " Затишок" та скуштувати смачного і корисного українського морозива.
Коментарі
Дописати коментар