Літературно-екологічний круїз "У краплині води відбивається Всесвіт"

 З метою популяризації знань  з екологічного виховання серед дорослих користувачів бібліотеки та юнацтва , а саме про значення води в природі та житті людини , про важливість боротьби за чистоту водоймищ і необхідність їх захисту , в Яблунівській сільській бібліотеці проведено літературно-екологічний круїз "У краплині води відбивається Всесвіт".

Захід проходив у формі гри-подорожі - екологічного круїзу -  по зупинках: "Цілюще диво природи", "Вода - це життя", "Хімічні властивості води", "Цікаві факти про воду", "Усна народна творчість про воду", "Пісенно-художньо-поетична", "Народна скарбничка". На кожній зупинці організатори заходу за допомогою фактів, художнього слова, технічних засобів  розкривали суть її назви: значення води в житті живих організмів, охорона водоймищ, цілющий склад води, цікаві факти про воду, образ води в усній народній творчості, художніх творах, народних обрядах.

Бібліотекар представила користувачам книжкову та фото виставку-експозицію "Жива вода дає життя всьому живому в світі" та підвела підсумок зустрічі: без води неможливе життя, тому важливо  всім дбати про чистоту водних  ресурсів завжди, скрізь і всюди.









Коментарі