Клуб за інтересами "Берегиня"

В пору першого осіннього падолисту , коли надворі ще тепла погода з лагідними  вітерцями і теплими буревіями , які котять осінній лист нам під ноги, ми насолоджуємось останнім осіннім теплом. І насолоджуємось теплом від приємного спілкування  під час осінніх засідань клубу за інтересами "Берегиня". Адже відомий французький письменник Антуан де Сент Екзюпері говорив, що найбільша розкіш в житті - це розкіш людського спілкування. Ці слова стали девізом нашого клубу.
З сильною і непохитною вірою в користь того, що ми робимо і що мріємо зробити, 30 вересня  ми відзначитли свято Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. А також Всеукраїнський день бібліотек.
Цікавим був захід з трудового виховання - свято праці  "Сімейна фірмова страва", на якому берегині демонстрували улюблені в їхніх родинах страви , розповідали про незвичайні старовинні забуті українські страви, співали пісень.
1 жовтня, в День людей похилого віку, відбувся вечір-зустріч "Діалог поколінь". Молоді почерпнули з джерела мудрості старших. 
А під час літературно- музичного вечора "Краса любові в пісні та слові" говорили і співали про одвічну тему любові. 
Зараз "Берегиня" готується до листопадового літературно-музичного свята "У вирі листопаду. Осіння феєрія". Запрошуємо на це розширене святкове засідання клубу всіх користувачів бібліотеки.

"БЕРЕГИНЯ"

Коментарі